Telenor-logo 2001

Annonse


Milliardsøksmål mot Telenor

Telenor-logo 2001Kundene i teleselskapet Fix Telecom fikk i juni ny telefonleverandør over natten. Konkurrenten Briiz Telecom tok over. Fix Telecoms eier, teleselskapet Unofon, mener kundene rett og slett ble stjålet fra dem. De varsler milliardsøksmål mot selskapene som var involvert i flyttingen av kundene.

– Den eneste måten MCI kunne flytte våre kunder til Briiz på var ved hjelp av Telenor, sier Unofons advokat Shahrokh Mireskandari til TVNorge.

– Vi vil holde direktører og styreledere ansvarlige for handlinger utført av andre i selskapene, og vi vil kreve erstatning på i overkant av 100 millioner dollar, sier han.

Bare skandaler

Fix Telecom-Unofon er i Norge best kjent for skandaler. I juni ble det kjent at Unofon ikke overholdt sin sponsoravtale med skøytelandslaget. 50 ansatte har gående en rettssak mot selskapets avdeling i Spania fordi de ikke har fått lønn. Post- og teletilsynet valgte nylig å fjerne Fix Telecom fra sin prissammenligning.

Annonse


MCI ønsker ikke å kommentere saken, og Telenor sier at de har fulgt spillereglene, utover det har de ingen kommentar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse