Annonse


Her er de verste virusene

Virus som lurer seg inn bakveien og tar over PC-en din blir stadig vanligere. Ifølge McAfee økte denne typen virus med 303 prosent fra første til andre kvartal i år. De vanligste Bot-virusene er Mytob, Gaobots, Sdbots og Polybots.

Mydoom og Netsky fortsatt store

Det er også registrert en økning i vanlige virus på ca. fem prosent. Her snakker vi om gamle kjenninger som Mytob, Mydoom og Netsky.

En annen trussel som øker kraftig er annonse. Og spionprogrammer. Om disse ikke er direkte farlige, er de i hvert fall utrolig irriterende.

Vil forby spyware

Den amerikanske kongressen behandler nå fire ulike lovforslag som skal stoppe spionprogrammer, men selv ikke lovforslag klarer å forhindre at disse har en økning på 12 prosent fra 1. til 2. kvartal i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse