Battlefield 2-PC

Annonse


Frekk Battlefield II-PC

Battlefield 2-PCSåkalt modding av all slags elektronisk utstyr har blitt populært. Dette går på forandring av eksisterende elektronisk utstyr, enten det gjelder utseende eller tekniske spesifikasjoner.

For kort tid siden kunne vi fortelle dere om det som som da virket som tidenes feteste iPod. Nå har det kommet en PC designet med tanke på spillet Battlefield II, og denne er vel så kul som den mye omtalte iPod’en.

Eksepsjonelt resultat

Tyske Olivier König fikk nemlig i februar en telefon fra Electronic Arts. De hadde sett noen av de andre maksinene han tidligere hadde moddet og hadde et spennende oppdrag til ham. König skulle få modde fire PC-er basert på spillet Battlefield II.

Som man ser på bildene har resultatet blitt eksepsjonelt. Alle PC-ene er ikke fungerende men de som er det kan heller ikke kalles noen smågutter rent teknisk sett.

Annonse


Her er det ikke spart på noe og de vil nok gjøre seg godt som rene spillmaskiner. Mye minne, bra grafikkort, kraftig prosessor og bra skjerm er stikkord.

Battlefield 2-PC

Vinn PC-en

To av de fire PC-ene skal brukes av Electronic Arts i markedsføringssammenheng. De resterende to skal imidlertid gis bort i forbindelse med konkurranser. Problemet er at det ikke er noen enkel oppgave å vinne.

Først og fremst må man nemlig delta i tyske konkurranser. Den første, som bare er selve boksen (uten innmat) skal gis bort i løpet av kort tid via nettsiden BF-News.de, mens den fullt fungerende kraftkaren skal gis bort i en fremtidig utgave av PC Games Hardware.

Kilde: bit-tech.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse