Apple

Annonse


– Video-iPod i september

AppleIfølge Wall Street Journal skal Apple i løpet av den siste tiden ha lagt planer sammen med de store musikkselskapene. Planene går ut på å tilby det meste av musikkvideoer via iTunes allerede fra september.

Mer spennende er det imidlertid med ryktene om at det samtidig vil komme en iPod med mulighet til å spille av video.

Skal holde salget ved like

Apple-sjef Steve Jobs har lenge hevdet at de ikke vil satse på bærbare filmenheter. Jobs ser nemlig ikke hvordan noen kan ha lyst til å se film på små skjermer.

Ryktene har imidlertid ikke avtatt. Mye fordi dette ses på som en måte selskapet kan holde det enorme iPod-salget ved like, samtidig som de kan trekke til seg nye kunder.

Annonse


Mange tegn

En rekke andre tegn skal også tyde på at det vil komme en video-iPod. Selskapet har blant annet allerede introdusert musikkvideoer i iTunes, om enn i et forholdsvis begrenset antall.

De har også kjøpt en multimediebrikke fra Broadcom som skal gi bedre grafikk og video. En rekke forskjellige mennesker har også oppdaget ikoner og kode i iTunes som virker spesiallaget for videofunksjoner.

Noen rapporter hevder også at Apple har snakket med større medieselskaper i forhold til å kunne tilby salg av TV-show via iTunes.

Musikkvideo i september

Når det gjelder musikkvideoene har Apple tatt en prat med Warner, EMI, Vivendi Universal og Sony BMG. Hvis alt går som det skal kan brukerne kunne kjøpe musikkvideoer fra disse selskapene fra september.

Brukerne skal kunne kjøpe en musikkvideo for 1,99 dollar (13,15 kroner) eller en kombinasjon av sangen og videoen til en rabattert pris.

Kilde: MSNBC.com
Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse