Xbox 360

Annonse


Klager på Xbox 360-DVD

Xbox 360Toppsjefen i Team Ninja, Tomonobu Itagaki, hevder han er bekymret over Microsofts avgjørelse om å gå for det vanlige DVD-formatet på Xbox 360. Han hevder de vil få problemer med å legge inn de forhåndsgenererte HD-filmene på en DVD med maks ni gigabyte lagringskapasitet.

– Skjermoppløsningen for Xbox 360-spill vil være i HD, så de forhåndsgenererte filmene kommer til å bli ganske store. Dersom vi koder Dead or Alive 4-traileren fra E3 i akseptabel HD-kvalitet vil den fort bli på to gigabyte, sier Itagaki.

– Med DOA4 vil vi bruke hele kapasiteten på disken. Vi startet utviklingen av DOA4 ganske tidlig, og vi visste ikke hvilket format Xbox 360 ville komme med. Så når vi fant ut dette ble vi helt slått ut, fortsetter Itagaki, som mye heller kunne tenkte seg en mer fremtidsrettet løsning, som Blu-ray (som sitter i PS3) eller HD-DVD.

Lover godt

I intervjuet med det japanske magasinet Famitsu forteller Itagaki også om utfordringene med å programmere for den nye konsollen. Allikevel skal Team Ninja takle dette fint og lover et spill som virkelig viser mulighetene til Xbox 360.

Annonse


– Våre programmerere har det virkelig gøy med å leke med denne maskinene. De hopper rundt fra kjerne til kjerne og lager et spill som virkelig viser kraften til Xbox 360, hevder Itagaki.

Kilde: Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse