Annonse


TEST: Conker

Rent spillteknisk er Conker et standard plattformspill, men er likevel gitt sitt helt unike særpreg ved simpelthen å være gjennomsyret av en absurd frekk humor.

Her treffer du alle slags merkelig og herlig idiotiske skapninger, fra hoppende høystakker og elskovskåte kjempebier til joggende ost og syngende bæsjberg (!).

Selv mannen med ljåen er en nevrotisk sutrepave med pipestemme, mens hovedpersonen i spillet er en uforskammet og munnrapp drukkenbolt av et ekorn.

Ofte er Conker fantastisk morsomt, andre ganger blir humoren platt og anstrengt. Men på sitt beste er det herlig ellevillt, oppfinnsomt, og godt gjennomført. Hvis den humoristiske sansen din gjerne vipper over i det infantile, vil du garantert humre deg begeistret gjennom dette spillet.

Annonse


Nydelig grafikk

Grafikken er også tvers gjennom suveren. Conker er nydelig designet og animert, fargerikt og teknisk imponerende, og plasserer seg elegant på øverste hylle over visuelt imponerende Xbox-spill.

Som et spenstig og lattermildt plattformeventyr fungerer Conker: Live & Reloaded helt glimrende. Rent spillmessig er vi kanskje ikke helt på høyde med Jak eller Ratchet & Clank, men design og humor veier godt opp for det.

Nettspilling

Foruten å være en glimrende konvertering av det gamle N64-spillet Conker’s Bad Fur Day, er Conker: Live & Reloaded – som navnet tilsier – i tillegg også utstyrt for nettspilling over Xbox Live.

Her er det ekornene mot teddybjørnlaget, og kan man velge mellom et bredt galleri av figurer og våpen. Det er festlig nok å spille online, men lider litt av å være ubalansert og en smule uforståelig lagt opp.

Hva er vel et TV-spill uten sitt syngende avføringsmonster?

KLIKK HER FOR FLERE BILDER