Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kodak V-serie

Designbombe fra Kodak

De er nærmest beryktet for usexy kameradesign. Nå slår Kodak knallhardt tilbake med ny og lekker designserie.

Kodak V550
Kodak er hittil ikke kjent for særlig sprekt design på sine kameraer. Den tiden kan imidlertid være forbi. Deres nye ”V-serie” består nemlig av lekre kameraer som fort kan vise seg å bli en slager blant publikum, og dermed en giftig utfordrer til design-giganter som Canon og Sony.

Kule farger

De to nye 5 megapiksel-modellene, EasyShare V550 og V530, er begge utstyrt med elektronisk bildestabilisator, optikk fra Schneider Kreuznach og leveres i følgende interessante fargekombinasjoner; ”Absolutt rosa”, ”Rødt skimmer”, Midnattssort” og ”Sølvessens”. Kameraene vil ha en veiledende utsalgspris på henholdsvis 3795,- og 2995,- kroner.

Kodak V-serie

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Den nye V-serien er åpenbart en utfordring til designbevisste konkurrenter. Kodak hevder i sin egen pressemelding at kameraserien er spesielt rettet mot ”kvinners stilsans og deres ønske om et brukervennlige kameraer”.

Når de føyer til at kameraene ”er så små at de får plass i selv den aller minste veske”, levner de liten tvil om hvilket publikum de sikter seg inn mot.

Det gjenstår imidlertid å se hvor bra godsakene fungerer i praksis. ITavisen.no kommer snart tilbake med en grundig test av kameraene.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde