Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Doom på mobilen i år

Jamdat Mobile har nå fått lov av id Software til å lage en mobilversjon av det ekstremt populære spillet Doom.

Doom 3
Jamdat Mobile kunne i går fortelle de som ikke var på Microsoft- eller Sony-standen på E3-messen at de har kjøpt mobilrettighetene til det populære Doom-spillet. Selskapet skal slippe mobilversjonen av Doom samtidig med at Doom-filmen kommer på kino.

Legendarisk Doom

Vi kunne i slutten av mars fortelle at John Carmack i id Software jobbet med en turbasert rollespillversjon av Doom. Nå er det klart at de har satt ut selve produksjonen til et av de beste selskapene for mobile spill.

– Doom er en legendarisk spillserie. Ved å designe en ny versjon av disse klassikerne spesielt for mobiltelefoner har John Carmack og teamet på id Sofware satt en spennende milepæl for online spilling, sier sjefen i Jamdat Mobile, Mitch Lasky.

Kjent historie

Mobilspillet skal transportere spillerne til et forskningslokale på Mars for å utrydde demoner/monstre (høres det kjent ut?). Man vil også kunne bruke flere av de samme våpnene som er kjent gjennom originalen, som Pinky Demon og Imp.

Ifølge IMDB.com skal Doom dukke opp på kinolerretet i løpet av 2005, noe som betyr at vi også vil kunne spille spillet i løpet av året.

Kilde: Jamdat Mobile
Kilde: BetaNews

Stikkord: spilltester