Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kamproboter i Anarchy Online

Den nye ekspansjonspakken til det norske online-spillet Anarchy Online lar deg utkjempe kamper bak spakene på svære «mechs».

Anarchy Online - Lost Eden
Det er full Krig på Rubi-Ka. Tusenvis av spillere kjemper daglig både både mot andre spillergreupper, og mot invasjonstroppene som ble introdusert i forrige tilleggspakke, Alien Invasion.

Og nå er det altså duket for en nye tilleggspakke til det store sci-fi online-rollespillet. Norske Funcom har nettopp annonsert Lost Eden, som skal først og fremst gjøre det morsommere for spillerne å kjempe mot hverandre i store PvP (Player vs. Player)-slag.

Mye nytt

Som enhver tilleggspakke med respekt for seg selv inneholder Lost Eden naturligvis nye våpen, nytt utstyr og nye ferdigheter man kan lære spillefiguren sin.

I tillegg gis spillerne muligheten til å boltre seg i store kamproboter («mechs»), forsvare basen sin med antiluftskyts og kanoner, og sende død og fordervelse på sine fiender med artilleri, bomber og miner.

Konseptbilde fra Anarchy Online – Lost Eden

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

– Siden PvP spiller en så stor rolle i konflikten mellom Omni- og Clan-faksjonene, følte jeg at denne biten av spillet fortjente en overhaling og videreføring til neste nivå, skriver Lost Eden-regissør Morten Boyum på Funcoms nettsider.

Lanseringsdatoen for Lost of Eden er foreløpig ikke kjent.