Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Creative Suite 2 lansert

Adobe er nå klar med sin overhalte alt-i-ett-pakke for det norske markedet, med Photoshop, Illustrator, InDesign, GoLive og Acrobat.

Adobe Creative Suite 2
Så godt som hele Adobes foto-, grafikk- og design-serie med proffprogrammer er nå ute i nye versjoner, og kan kjøpes som en samlet pakke i Creative Suite 2.

Creative Suite 2 Premium Edition inneholder fullversjoner av Photoshop CS 2, InDesign CS2, Illustrator CS2, GoLive CS2, Acrobat 7 og prosjekt/samarbeidsverktøyet Version Cue CS2.

Alle programmene er også tilgjengelige som frittstående applikasjoner.

Bedre integrasjon

Foruten en rekke funksjonelle forbedringer, inkludert imponerende Photoshop-muligheter som perspektivkloning, Spot Healing Brush og 32-bits bildebehandling, har Adobe lagt stor vekt på å utvikle systemer som gjør det lettere å integrere og jobbe med prosjekter mellom de forskjellige programmene.

Det nye programmet Bridge er for eksempel utviklet for praktisk og lettvint organisering og filhåndtering på tvers av alle applikasjonene i suiten.

Samtidig lanseres også tjenesten Adobe Stock Photos, der du kan søke i et enormt bildearkiv på over 230 000 foto fra store bildebyråer, og kjøpe bilder for bruk i prosjektene dine.

Photoshop CS2 Vanishing Point
Vanishing Point (perspektivkloning) er en av de nye funksjonene i Photoshop CS2

Pris og tilgjengelighet

Creative Suite 2 ventes i salg fra slutten av april for Windows 2000/XP og Mac OS X. Premium-versjonen vil koste fra ca. kr 10.800, eks. mva. En standardutgave uten GoLive og Acrobat vil koste rundt. 8.500, eks. mva.

Norske versjoner av Photoshop CS2 og InDesign CS2 kommer i juni/juli.

Stikkord: programvare