Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bygget sin egen telefonhanske

Denne oppfinnsomme karen har skrudd sammen sin egen bluetooth-telefonhanske, og svarer nå på samtaler rett og slett ved å sette tommelen til øret.

Foto: JasonBradbury.com

Jason Bradbury har tatt komponenter vanlige Bluetooth handsfree-sett og bygget de inn i en kjørehanske, og vips så var verdens første mobilhanske en realitet. Tommelen har høyttaler, mens lillefingermikrofonen settes inntil munnen når du vil prate.

Bradbury har konstruert hansken slik at man kan utføre de mest vanlige funksjoner uten å måtte fiske frem telefonen fra lomme i det hele tatt; en kjapp håndleddsbevegelse svarer på innkommende samtaler, mens to etterfølgende håndleddsvrikk automatisk ringer opp siste nummer. Når han holder hånden åpen, aktiveres stemmestyrt oppringing.

Imponert? Besøk Jasons nettsider for informasjon om hvordan du kan bygge din egen.

Stikkord: Maskinvare, Mobil