Photoshop CS 2 lekket

Photoshop

PhotoshopPressemeldingen skulle etter planen slippes først 4. mai. Den ble lagt ut på Adobes nettsted i går, men er nå trukket tilbake.

Trukket tilbake

Den kunne likevel inntil i går leses via Googles cache, som oppbevarer nettsider som er fjernet. Den finnes imidlertid lagret som pdf-fil på flere amatørsider på nettet. Blant annet HER (pdf-dokument – krever Acrobat Reader).

Blant de viktigste nyhetene i proffutgaven av Photoshop er et helt nytt sett av intuitive verktøy. Blant annet kommer «spot healing brush», som fikser røde øyne, støy, uskarpheter og linseforvrenging, i helt ny utgave.

Annonse

Nye verktøy

En annen nyhet er såkalte Smart Objects som gjør at brukerne kan skalere og endre bilder og vektorillustrasjoner uten å miste bildekvalitet. I tillegg kan man lenke sammen flere ulike objekter, slik at endringer kan foregå parallelt i alle sammen.

Helt nye verktøy er Vanishing Point og Image Warping. Vanishing Point sparer brukeren for mye arbeid ved å klone, fargelegge og endre visuelle objekter uten å forstyrre perspektivet. Og Image Warping gjør det mulig å folde sammen, strekke ut, vri og vrenge et bilde.

Kilde:
Neowin.net

Annonse
Annonse