Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3-spiller på kassett

Savner du en MP3-spiller som du bare kan smelle rett inn i den gamle bilstereoen din? Denne varianten har i tillegg både opptaksmuligheter, MMC-kortleser og radio.

Mobiblu DAH-220 liten
Mange husker – og bruker kanskje fremdeles – kassettadapteren som gjør at man kan få lyd fra sin bærbare CD-spiller inn på bilkassettspilleren. Kassettspilleren tror den leser lyden fra et magnetbånd, men får i stedet lydsignaler direkte fra setereopar med elektromagnetiske lydhoder der hvor båndet normalt er eksponert.

Mobiblu DAH-220 er basert på det samme konseptet, men her er rett og slett en fullverdig flashminne-basert MP3-spiller og radio bygget rett inn i kassett-«skallet».

Bruker spoleknappene

Når man setter DAH-220 inn i en vanlig kassettspiller, kan man bruke de vanlige spoleknappene får å navigere seg gjennom MP3-filene. Lydhodene er også i stand til å ta opp rett til MP3.

Spilleren har både FM-radio, diktafon, oppladbart batteri og 256 MB interminne, og MMC-kortplass. Dessverre er DAH-220 kun utstyrt med USB 1-tilkobling, som gjør at man kun får overført ca. en halv megabyte i sekundet fra PCen.

Mobiblu DAH-220 stor

Vil du vite mer, har Dan’s Data gjort en inngående test av produktet.

Kilder:
Mobiblu
Dan’s Data

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare