Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Doom 3 toppsakbilde

Mer Doom i april

Xboxere kan snart få oppleve skrekkfylte Doom 3, mens PC-spillere får flere grøss i ekspansjonpakken Resurrection of Evil.

Doom III monster
Doom 3, regnet av mange som et av de nifseste PC-spillene noensinne, skal i vår også prøve å skremme vettet av Xbox-eiere.

Xbox-versjonen vil støtte widescreen og 480 oppløsning, og la deg kjempe mot andre spillere via Xbox Live. To spillere kan også samarbeide mot helvetes utsendinger ved å spille på samme konsoll i splitscreen-modus.

En Limited Collector’s Edition-utgave vil også inneholde klassikerne Ultimate Doom og Doom II, som i tillegg til soloeventyrene også vil være spillbare over Xbox Live, i kooperativ modus, eller i deathmatch med 2-4 spillere på samme konsoll.

Ondskapen vender tilbake

Mens Doom 3 inntar Xboxen, lanseres samtidig en ekspansjonspakke for de som eier PC-versjonen.

Resurrection of Evil plukker opp tråden to år etter handlingen i Doom 3, og det blir gjensyn med demoner og zombier på en forlatt forskningsstasjon på Mars. Vi blir lovet nye djevler, og nye våpen – inkludert den klassiske toløperhagla. Ekspansjonspakken vil også by på et nytt type våpen ved navn «grabber», som høres ut som en variant av det geniale gravitasjonsgeværet fra Half-Life 2.

Les hva ITavisen.no synes om Doom 3 HER

Stikkord: pc, xbox