Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Burton-klær med mobiltelefon

Snowboardfirmaet Burton kommer i løpet av 2005 med teknoklær. Sammen med Motorola skal de nemlig putte mobil og MP3 inn i klærne.

Burton Ronin 3L Jacket
Motorola vil denne uken presentere en rekke snowboardjakker, hjelmer og capser som kan ha både mobiltelefoner og MP3-spillere innebygd. Jakkene skal være produsert i samarbeid med det kjente snowboardselskapet Burton.

Kommer i 2005

De nye jakkene fra Motorola og Burton vil ha kontrollpanel på erme som kan styre innkommende og utgående samtaler, samt styre musikk. Bluetooth skal brukes til å sende signaler til hodetelefonene.

Verken Motorola eller Burton har kommentert hvor mye de nye jakkene kommer til å koste. Dagens Burton-jakker er imidlertid priset mellom 200 dollar (1 207 kroner) og 800 dollar (4 830 kroner). Jakkene skal slippes på markedet i løpet av siste halvdel av 2005.

Hvorvidt jakkene vil ha MP3-spiller eller mobiltelefon innebygd fra salgsdato eller om dette er noe man må putte inn selv er ikke kjent.

Vil kapre de unge

Motorola har tydeligvis mye spennende på gang for å kapre de unge. I tillegg til samarbeidet med Burton jobber de nemlig sammen med Apple for å legge iTunes i mobilen. Det ryktes faktisk at Apple kommer med en egen mobiltelefon basert på Motorolas telefoner.

Kilde: Yahoo! News

Stikkord: Mobil, mp3