Knt Morten Aasrud

Annonse


Ny norsk Microsoft-sjef

Knt Morten AasrudAasrud kommer fra lederjobb i den tyske programvaregiganten SAP i Stockholm.

Kommer fra SAP

Aasrud har udannelse i kybernikk fra Oslo Ingeniørhøyskole, et nesten ferdig hovedfag i informatikk ved Universitetet i Oslo i tillegg til utdannelse som siviløkonom fra BI.45-åringen har sittet ved roret i SAP Sverige i ett år, og var tidligere administrerende direktør i SAP Norge i tre år.

– Microsoft er et utfordrende og spennende selskap med stor betydning for både forbrukere, næringsliv og offentlig sektor i Norge. Selskapet er verdensledende innen programvareteknologi og innovasjon, og jeg ser frem til å lede den videre utviklingen av Microsoft Norge, sier Knut Morten Aasrud i en pressemelding.

Fornøyd med valget

– Vi er meget godt fornøyd med ansettelsen av Knut Morten Aasrud, sier Jens Moberg, Microsofts leder for region Vest-Europa. – Aasrud har utmerket seg gjennom sterkt lederskap i SAP i Norge og Sverige, og før dette i flere andre sentrale posisjoner både i Norge og internasjonalt. Han har solid kunnskap og erfaring fra regional ledelse av et internasjonalt selskap.

Annonse


Han tar over sjefsstolen etter Birger Steen, som har tiltrådt som ny leder for Microsoft Russland.

(Itavisen.biz)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse