Fastpris på mobil til Norge

Både i Sverige og Danmark finnes det mobilabonnement som gjør at du kan ringe så mye du vil for en fast sum. Nå har det også kommet til Norge.Likevel er det ikke helt fritt fram, skriver Dagbladet.no.

Ekstra kostnader

Hercz har bygget basestasjoner i Oslo-området og abonnementet har derfor til nå bare fungert i dette området. Nå har selskapet hans, Teletopia, fått i stand en avtale med Telenor som gjør at man også kan ringe både fra utlandet og resten av Norge.

Men det er ikke bare fryd og gammen. For det er bare til fastnettabonnenter i Norge og andre Teletopia-abonnenter man kan ringe så mye man vil for 349 kroner i måneden.

Annonse

Tekstmeldinger i til Telenor og NetCom koster 43 øre med abonnementet Teletopia Unlimited, mens tekstmeldinger og MMS i Teletopia-nettet ikke koster noe utover abonnementsavgiften.

Er man bare interessert i å ringe andre Teletopia-abonnenter kan man klare seg med det mindre abonnementet, Teletopia Citynet, som koster 159 kroner i måneden.

Ikke fastpris

Man har også mulighet til å velge et Teletopia-abonnement som ikke baserer seg på fastpris. Da tar Teletopia 99 øre per minutt hvis man ringer fra Oslo. Utenfor Oslo er prisen 1,99 øre per minutt. Til kunder hos Teletopia koster det 59 øre i minuttet.

– For mange i Oslo vil det lønne seg å si opp fasttelefonen med disse prisene, sier Robert Hercz til Dagbladet.no.

Les mer om prisene til Teletopia på nettsidene til selskapet.

Annonse
Annonse