Doom 3 toppsakbilde

Annonse


Tilleggspakke til Doom 3

Doom 3Tilleggspakken Doom 3: Resurrection of Evil er nå annonsert, og utvikles av Id Software i samarbeid med Nerve Software – som blant annet er kjent for å Return to Castle Wolfenstein: Tides of War på Xbox.

Boomstick

– Doom 3 redefinerer førstepersons cinamtisk action, og tilleggspakken fortsetter der spillet slapp. Vi vil ha en ny story, fryktinngytende atmosfære, og et av de mest klassiske våpnene noensinne; dobbelløp-hagla, sier Id-sjef Todd Hollenshead til nettstedet Eurogamer.

Flere på nett

Resurrection of Evil vil også tilby nett/LAN-spilling med nye brett og opptil åtte spillere samtidig, i stedet for de fire som er standard i Doom 3

Bortsett fra det er det foreløpig få detaljer tilgjengelig om tilleggspakken, og en lanseringsdato er ikke sagt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse