Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Half Life 2 må registreres

Valve vil gjerne at færrest mulig skal piratkopiere Half Life 2. Derfor krever de nå at alle som installerer spillet registrerer seg på Steam.

Half-Life 2 (boxcover)
Under et intervju med GameSpy PC røpet Doug Lombardi fra Valve Software at man må registrere seg for å få installert Half Life 2, selv om man bare skal bruke single player-modusen, skriver Slyck News.

– Under installasjonen vil brukeren blir spurt om å autentisere spillet og opprette en konto på Steam. Etter at dette er gjennomført vil verken single player- eller LAN-spill kreve en internettforbindelse, sa Lombardi.

Mareritt

For ett år siden opplevde Valve Software sitt største mareritt da store deler av kildekoden til Half Life 2 ble lagt ut på nettet. Mange tror også at dette har ført til de massive utsettelsene av spillet.

Det er vel en lignende spredning Valve håper å komme til livs ved å kreve en slik registrering.