iPod 4 toppsakbilde

Annonse


Farge-iPod til jul

iPod 4Mac-nettstedet Think Secret hevder at Apple skal slippe en ny iPod i løpet av de neste 60 dagene. Spilleren skal ligne på den siste utgaven av iPod, bortsett fra at den har en harddisk på 60 gigabyte og muligheten til å vise bilder på den høyoppløselige fargeskjermen, skriver CNET News.com.

Spilleren skal koste rundt 499 dollar (3 300 kroner) og skal kunne vise slideshow i takt med musikken. Det som vises på den interne skjermen skal også kunne vises på en ekstern TV-skjerm.

Støtter ryktene

Noe som støtter oppunder disse ryktene er at den nyeste prosessoren fra PortalPlayer støtter disse nye funksjonene. Papirer som PortalPlayer har sendt inn til amerikanske myndigheter viser at PP5020 støtter både fargeskjerm, slideshow og output til TV eller skriver. Apple bruker PortalPlayer sine produkter i sine iPod-spillere.

Apple har ikke villet snakke om sine nye produkter, men Think Secret har tidligere fått rett i andre Apple-relaterte rykter i det siste, deriblant G5 iMac.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse