Yahoo ny søk

Annonse


Yahoo-søk skal deles

Yahoo ny søkYahoo følger resten av industrien og lanserer nå nye søkemotorverktøy som lar brukerne både lage egne kataloger og dele sine favorittlinker med andre. Testing av de nye tjenestene starter i dag, tirsdag, på next.yahoo.com, skriver Excite.

Spennende tjenester

Med de nye verktøyene skal brukerne kunne sortere og lagre søkeresultatene i spesifikke kategorier. Besøkende skal også kunne skrive ned personlige notater om de lagrede søkene. Linkene skal kunne deles via mail eller RSS.

Oppgraderingen fra Yahoo ligner på tjenester som søketjenestene Ask Jeeves og A9.com nylig har introdusert. Ved å tilby flere måter å behandle søkeresultatene håper søkemotorene at brukerne vil besøke tjenesten oftere, i tillegg til å bli lenger.

Yahoo skal også inkludere et verktøy for å bekjempe «spam», slik at man kan blokkere irrelevante eller uønskede nettsteder fra å dukke opp i søkeresultatet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse