Annonse


– Viruskrig kan ikke vinnes

– Vi vil jobbe med «trustworthy computing»-prosjektet resten av min tid hos Microsoft, som jeg håper blir lang. Det er fæle folk der ute, og de kommer ikke til å forsvinne, uttalte Ballmer overfor britisk presse i helga.

– Går framover

Selv om stadig nye hull avdekkes i Windows og stadig nye virus som utnytter dem dukker opp, mener Ballmer i følge News.com at arbeidet med sikkerheten stadig går framover.

– Blir «bra nok»

– De siste 12 månedene var mye bedre enn de forrige 12 månedene. Jeg tror at vi i løpet av de neste to til tre åra kommer til å bli bra nok. Og at våre kunder vil bli flinke nok til å implementere oppdateringer.

Ballmer vil ikke kommentere spørsmålet om Microsoft vil utvikle mer egen sikkerhetsprogramvare eller om de vil kjøpe løsninger fra andre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse