3DMark05

Annonse


Hvor bra er skjermkortet ditt?

3DMark05Fjorårets jukseanklager mot skjermkortprodusentene har ikke skremt Futuremark fra å utvikle 05-versjonen av det populære 3D-testprogrammet 3DMark.

Tyner til det ytterste

Ved å tyne grafikkgrensene til det ytterste er målet å gi PC-brukere en indikasjon på hvordan skjermkort og PC-systemer vil håndtere 3D i de mest krevende spillene som forventes å komme i handelen i 2005 og 2006.

3DMark05 har full støtte for DirectX9.0c, og pixer shader opp til versjon 3.0. Programmet gir deg testresultater både for skjermkort og prosessor. For å kjøre testene trenger du en oppegående PC med minst 512 MB minne og et skjermkort med 128 MB grafikkminne.

Du finner 3DMark05 i både gratisversjon og proffutgave www.futuremark.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse