Google

Annonse


Nettleser fra Google?

GoogleDet er flere indisier som tyder på at Google holder på å utvikle sin egen nettleser, og som får ryktemølla til å gå i høyspinn på nettet for tiden.

Det California-baserte selskapet, som har blitt verdensberømte med sin nettsøketjeneste, har den siste tiden ansatt en håndfull mennesker som tidligere har hatt nøkkelroller i utviklingen av Microsofts Internet Explorer, kommer det blant annet frem i en artikkel i New York Post.

Samtidig er det mange som kommenterer Googles stadig sterkere tilknytning til nettleserprosjektet Mozilla. Ikke minst når årets Mozilla Developer Day ble avholdt på Googles hovedkvarter i Silicon Valley.

Produktnavnet klart

Likevel, den største pekeren er likevel at Google i april i år registrerte domenenavnet gbrowser.com, som mange tar som et sikkert tegn på at selskapet snuser på en eller annen form for nettleser eller en ny søkeapplikasjon (slik som det eksisterende Mac-verktøyet med samme navn).

Google selv har foreløpig valgt å ikke kommentere spekulasjonene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse