Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Prøvekjør de nye SE-mobilene

Vi gleder oss veldig til Sony Ericsson kommer med de nye mobiltelefonene Z1010 og K700. I mellomtiden kan du teste dem ut på nettet.

Sony Ericsson K700
Sony Ericsson har gjort stor suksess i det skandinaviske markedet det siste året og mange venter i spenning på nye modeller fra selskapet. For å korte ned ventetiden kan man jo alltids teste ut Z1010 og K700 på nett, allerede nå.

Første 3G-mobil

Z1010 er Sony Ericssons første 3G-mobiltelefon for det norske markedet. Telefonen er en meget sprek, men forholdsvis stor foldetelefon som skal inneholde det meste av det man trenger.

Ved å teste telefonen via nettet får man også en god visualisering av hvordan videosamtaler vil foregå over 3G-nettet. Man vil også kunne teste flere av de andre spennende funksjonene tilbyr, som filoverføring til MemoryStick Duo og bedre rekkevidde på Bluetooth.

Test Sony Ericsson Z1010.

«Alt» utenom 3G

Dette er en «vanlig» mobiltelefon uten 3G-funksjonalitet, men allikevel med en rekke funksjoner som man forventer av en god telefon i dag. Vi kan nevne radio, mp3, kamera, 32 MB minne og fotolys.

Denne demoen er mye mer interaktiv enn den til Sony Ericsson Z1010, og gjør at man selv kan navigere rundt i menysystemet, som faktisk har fått en litt oppussing siden T610 og T630 kom ut og gjorde stor suksess.

Test Sony Ericsson K700.

Annonse
Stikkord: Mobil