Half-Life 2 (boxcover)

Annonse


Full forvirring om Half-Life 2

Half-Life 2 (boxcover)For i går refererte vi fra nettstedet VGpro.com. Der var det et sitat fra Gabe Newell, som er sjefen i Valve Software – selskapet bak Half-Life 2:

– Vi har allerede brukt millioner av dollar på dette prosjektet, og vi er villige til å bruke mer dersom det trengs for å lage den beste first-person opplevelsen noensinne. Hvis det betyr at vi må utsette spillet til 2005, gjør vi det uten å blunke.

Forvirring

Men nå kan det leses på Halflife2.net, at dette ikke stemmer. De hevder at dette visstnok var en hypotetisk uttalelse som sjefen i Valve hadde til spillmagasinet Polygon for å forklare utsettelsen de hadde i september 2003.

Selv om Halflife2.net hevder at alt går som planlagt har unektelig Newell sagt at de utsetter spillet dersom det trengs. Dette betyr at dersom andre spill som konkurrerer med Half-Life 2 imponerer sterkt kan man ikke utelukke en utsettelse. Man får vel kanskje bare vente for å se hva enden på denne visa er.

Se spillpakke

Sierra som er selskapet som gir ut spillet til Valve Software har nylig offentliggjort det som kan være pakken spillet skal ligge i, ifølge Halflife2.net. Hovedbildet på denne saken viser hvordan denne pakken ser ut dersom det er riktig det som ligger på informasjonssiden om Half-Life 2 hos Sierra.

Annonse