Annonse


Online radio-mobil fra Nokia?

Nokia har nemlig satt i gang et prøveprosjekt med America Online, som idag driver [email protected] Det kjøres forsøk med en prototype av en mobil enhet fra Nokia som skal kunne kjøre denne tjenesten.

Produseres i Kina
Series 60 er som kjent den Symbian-baserte plattformen . I dag kom også nyheten om at det store kinesiske IT-selskapet Lenovo (Legend Holdings Limited) har blitt lisensiert til å bruke denne plattformen i sin produksjon av mobiltelefoner.

Det ble også lansert en designmodell, The Series 60 Complete Design Model, som er en lisensierings- og utviklingsmodell for såkalte smartphones som baserer seg på Series 60. Du kan også lese mer om Series 60 på www.series60.com.

Nytt utviklerform
I dag ble også et nytt utviklerforum lansert fra Nokia. Forum Nokia PRO er en abonnementstjeneste som skal levere teknisk støtte, i tillegg til støtte innen markedsføring og forretningsutvikling for selskaper som utvikler mobile tjenester/applikasjoner.

Annonse


Annonse