Canon EOS 1-Ds

Annonse


Nytt Canon-kamera lekket

Canon EOS 1-DsInformasjonen er nå tatt vekk, men lå ute lenge nok til at fotoentusiastene fikk det med seg i løpet av gårsdagen.

Mellom-modell

Kameraet har i tillegg til den sedvanlige CF-brønnen også støtte for SD-kort. Med 8.2 megapiksler legger kameraet seg mellom den nåværende toppmodellen 1 Ds og den rimelige modellen 10D, og vil derfor trolig appellere både til proffer og avanserte amatører. Kameraet kan ta opptil 8.5 bilder i sekundet og har et buffer med plass til 40 bilder. Pris og lanseringsdato er ikke kjent.

Canon har tidligere vært uheldig med PR-materialet sitt. I september 2002 la de ut opplysninger om et annet speilreflekskamera, EOS 1Ds en uke før den offisielle lanseringen på Photokina-messen i Köln.

Der skulle EOS-kameraet være den store overrraskelsen….

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse