Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdens største spillmesse

En samlet spillbransjen produktene vi skal more oss med i årene som kommer. Vi gir deg full dekning fra E3 2003 i Los Angeles.

E3 2003 vignett
LOS ANGELES (ITavisen.no): Du slipper ikke unna i år heller! Over 400 utstillere, 60 000 deltakere og tusen nye produktlanseringer vil bli å finne i de enorme og oppstasete utstillingslokalene i Los Angeles Convention Center 13-16 mai.

Det er ikke uten grunn at Electronic Entertainment Expo regnes som den klart viktigste årlige begivenheten innen digital underholdning.

En full liste over utstillerne kan du finner HER

Som i fjor regner vi ikke med å se noen større overraskelser på hardware-siden fra de tre store, Sony, Microsoft og Nintendo, men det skal derimot dreie seg om bøttevis av spennende, actionfylte spilltitler.

Spennende nyheter

For å pirre appetitten kan vi love å gjøre deg bedre kjent med kommende stortitler som Half-Life 2, StarCraft: Ghost, Black & White 2, Doom III, Full Throttle 2, Jak & Daxter 2, Deus Ex 2, Operation Flashpoint 2, SSX 3, og Halo 2, bare for å nevne en håndfull.

Vi er allerede på plass i USA for å servere deg godbitene, så følg med på ITavisen.no fra og med mandag 12. mai!

Skjermbilder, videosnutter, premièrer og intervjuer er bare fornavnet…

Stikkord: spilltester