Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny PDA-telefon til Europa

Lenio fra koreanske Imri kan se lekker ut, men det er på bilder. Vi har hatt den i hånden og lot oss ikke imponere.

Lenio
(CeBIT Hannover/Itavisen.no): Foreløpig er det bare på hjemmemarkedet i Korea at telefonen er lansert. Men til høsten får den GSM-modul, og da er den klar for å innta Europa.

Slarkete

Vi tviler ikke på at den kan ha livets rett, men det forutsetter at den kommer godt under konkurrentene i pris. Her oser det av plast, og den lille styreknappen holdt på å ramle ut da vi forsøkte å dytte litt på den.

USB-vert

Noen små finesser har den riktig nok. Skjermbildet kan roteres, og den er utstyrt med USB-vert. Det vil si at du kan smokke andre USB-enheter inn i maskinen. Det forutsetter riktig nok at noen lager drivere som gjør at du får glede av øvelsen.

.net

Skjermen er god, og maskinen har 400MHz Intel PXA-prosessor. Den er med andre ord på høyde med de råeste konkurrentene på ytelse. Den har 64 MB minne (+32 til operativsystemet) og kjører WinCE.net operativsystem. Målene er 74x124x17,7 millimeter.

Stikkord: Mobil