Gullstikka

Annonse


Gull og ære til spill-Norge

GullstikkaNorske Spill og Multimedia Leverandørforening (NSM) håper nå å starte en kommende tradisjon for spillutgiverbransjen, ved å arrangere vår første «Gullstikka»-utdeling her i landet.

Gullstikka vil dele ut priser i en rekke kategorier, inkludert konsollspill, PC-spill, strategi, sport, og familiespill. Vinnerene av disse vil bli valgt av en fagjury uten direkte tilknytning til NSM sine medlemsbedrifter. I tillegg vil det bli gitt ut minst to spesialpriser, uavhengig av fagjury prisene.

Skulderklapp

– Det å synliggjøre vår bransje på en positiv måte er av stor viktighet, og jeg er overbevist om at Gullstikka vil gjøre nettopp det. Selvsagt blir dette også en anledning til å gi oss selv et fortjent klapp på skulderen ved å feire de mange store spillopplevelsene i året som da har gått,» forteller Espen Tollefsen, styreformann for NSM.

Gullstikka er først og fremst et arrangement for bransjepersoner og media, men NSM har valgt å holde av plasser også til vanlige spillinteresserte. Nøyaktig sted og tidspunkt for Gullstikka vil bli offentliggjort i desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse