Macromedia Contribute

Annonse


Macromedia lanserer Contribute

Macromedia ContributeContribute legger seg til portføljen av webpubliseringsverktøy fra Macromedia, som allerede inkluderer velbrukte programmer som Flash, DreamWeaver, og ColdFusion.

Så enkelt at selv…

Tanken bak Contribute er å gjøre typisk rutinemessige ikke-tekniske webredigeringsoppgaver – som å oppdatere tekstinnhold på et nettsted – til en så enkel oppgave at firmaets brukere ikke trenger å påkalle webmaster eller IT-avdelingen hver gang noe skal forandres.

Macromedia selv sier Contribute er den enkleste måten noensinne å oppdatere innhold til HTML-sider på, enten de er laget i Dreamweaver, Microsoft FrontPage, eller i andre programmer. Brukeren av Contribute skal for eksempl ikke trenge noen som helst kunnskap om HTML.

Prøv selv

Macromedia Contribute skal være tilgjengelig for Windows fra desember 2002, og for Mac OS X i 2003

En gratis prøveversjon er å få lastet ned fra www.macromedia.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse