desk ill.

Annonse


Samba-hacking mot Danmark

desk ill.Dette melder nettstedet Safe2Day.dk.

Intet mønster

Ingen vet hva som er årsaken til hacker-angrepene, som stort sett kommer fra Brasil. Det kan virke som om det er bevisst, fordi dette er angrep av typen «defacement», der nettsidens utseende og tekst blir endret.

I løpet av siste måned har rundt 1000 danske nettsteder blitt utsatt for angrep. Bare i går (søndag 20/10) ble 318 nettsteder rammet.

Bank og kennel

Blant ofrene i gårsdagens angrep er banken Svendborg Sparekasse. Tre av de øvrige ofrene driver med hunder. Ellers er det ikke mulig å finne noe klart mønster. På lista er alt fra korvirksomhet til bilverksteder.

La igjen melding

Den brasilianske gruppa kaller seg D3c0d1f1o4d0r3s (med det navnet er de neppe ute etter billig reklame…), og skal være en del av et miljø som konkurrerer om å bryte seg inn på flest mulig nettsteder på kortest mulig tid.

Etter søndagens angrep la hackerne igjen følgende melding: «BYS ownz you by: DarKAngelSP».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse