Annonse


MMS tema i Nokia Game

I fjor deltok over 600 000 mennesker fra 25 land i Nokia Game, et måneds langt spillkonsept hvor man via hjelp av mobiltelefonen, e-post, Internett, og andre medier finner spor, løser oppgaver, og samler poeng for å kunne vinne konkurransen.

Registreringen for årets konkurranse begynner mandag 21. oktober på www.nokiagame.com, og Nokia har tro på minst like mange deltakere i år.

Denne gang er det musikkbransjen det handler om, og MMS – Multimedia Messaging System – vil være et sentralt tema.

Musikkvideo

Nokias informasjonssjef Nilla Peterson kan fortelle at et av de store målene i spillet er å lage en MMS-video.

– Det er ganske så mye som handler om musikkbransjen og musikkens verden i år. Man skal for eksempel lage en musikkvideo ved hjelp av MMS-teknologi, forklarer Peterson.

Mye av handlingen skal altså være fokusert rundt MMS, men rent spillteknisk vil det hele foregå på mer tradisjonelt vis . Som vanlig vil det bli mange småspill og oppgaver å finne på nettet, i tillegg til nye muligheter for chatting og å bevege seg i virtuelle 3D-verdener. Men du trenger bare en standard SMS-mobiltelefon og en PC med nettoppkobling for å delta.

– Det er riktig at spillet til en viss grad vil handle om MMS, men de fleste oppgavene vil nok løses med vanlige mobiltjenester og over Internett. Vi kommer ikke til å jobbe så mye direkte med MMS, siden ikke alle har telefoner som støtter det, sier Peterson til ITavisen.no.

Smakebit på et av småspillene i Nokia Game 2002.

MMS-telefon til vinnerne

Mobiloperatørene har nylig åpnet for muligheten til å selge meldinger med bilde, lyd og video, og stadig flere telefoner med MMS-funksjonalitet dukker opp i butikkhyllene.

Og dette har man tro på. Ikke minst Nokia, som klart vil bruke sitt tradisjonelt veldig populære Nokia Game til å markedsføre det nye meldingssystemet.

Femti vinnere i hvert land vil motta en Nokia 3650 mobiltelefon. Med MMS, naturligvis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse