Annonse


Upopulær Xbox-offensiv

Lik Sang (www.lik-sang.com)opererte utfra Hong Kong, og solgte konsoller og spillutstyr, inkludert såkalte modchips, som tillater bruk av uoffisiell programvare og avspilling av piratkopierte spill og filmer på spillkonsoller som Xbox og Playstation 2.

Da selskapet i fjor kjøpte opp modchip-designeren OpenXbox, ble de med ett mer involvert i modchip-markedet, og har også drevet salg i stor stil av spillkonsoller med slike modifikasjoner ferdig installert…inntil Microsoft satte en stopper for moroa.

Microsoft har bekreftet at de har foretatt en juridisk offensiv for å få has på Lik Sang, melder nyhetstjenesten CNet News, og nettstedet har nå vært utilgjengelig de siste 3 ukene.

Fortvilte kunder

Dette er neppe særlig trivelig for Lik Sang, men verre er det kanskje for de dusinvis av kundene som nå kan fortelle at de har ventet i ukesvis på bestilte varer som forlengst er betalt.

– Jeg vet mange vil si at jeg fikk som fortjent ved å handle med et selskap som selger piratkonsoller – og til en viss grad er jeg enig, men ingen liker å tape 3000 kroner, sier en av de mange fortvilte kundene som ikke får varene sine til CNet News.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse