Hopp til navigasjon Hopp til innhold

FunCom viser Shadowlands

E3 2002: FunCom har en aldri så liten godbit på lur til årets store spillmesse i Los Angeles.

Anarchy Online Shadowland
På fjorårets Electronic Entertainment Expo, stilte det norske spillselskapet FunCom med en standsmessig stand på messegulvet. Mest for å vise frem online-rollespillet Anarchy Online, men også for å gi utvalgt presse en sniktitt på det som skulle bli selskapets neste store prosjekt: Midgard.

Dessverre har nedgangstider og nedskjæringer presset Midgard-prosjektet på hylla inntil videre, og på årets E3 2002 vil det ikke bli noen FunCom-stand å finne på messegulvet.

Likevel stiller FunCom med flere utsendinger også i år, og benytter anledningen til å vise spesielt interessert en ny tilleggspakke til Anarchy Online, ved navn Shadowlands.

En mørkere side av Anarchy

Shadowlands ligger an til å stå lanseringsklar nærmere jul, og tilføre Anarchy Online en rekke nye områder å utforske, spesialiseringer av yrker, flere raser, nytt utstyr og oppgradert grafikk.

– Vi har det veldig gøy med å lage denne ekspansjonspakken, og det gleder oss å kunne inkludere mange elementer som våre nåværende spillere ønsker seg, sier Online Services-direktør i FunCom, Henning Solberg.

De nye grafikk-effektene skal få bygninger, monstre og omgivelsene til å ta seg bedre ut, lover FunCom, mens mulighetene for spesialisering innenfor spillernes valgte yrker vil gi enda rikere muligheter for en skreddersydd og personlig rollespillopplevelse.

Blant de nye områdene i ekspansjonen er Shadowlands selv, en samling av flere spillområder, samt den svevende byen Jobe.

Stikkord: spilltester