Hopp til navigasjon Hopp til innhold

GTA3 for PC som planlagt

I slutten av mai slippes det omstridte spillet Grand Theft Auto 3 for PC, med samme voldsnivå som den politanmeldte PS2-versjonen.

GTA3 tøff
Nå blir et av de bestselgende Playstation 2-spillene noensinne, Grand Theft Auto 3, endelig lansert for PC.

Til tross mye kritikk og debatt rundt voldsinnholdet i det opprinnelige konsollspillet, som til og med har resultert i politianmeldelse – nå henlagt – av importøren, har utvikler Take 2 Interactive valgt å ikke gjøre spillet mer Dåvøy-vennlig, ved å «sensurere» eller modifisere PC-versjonen.

Bedre grafikk

PC-versjonen av GTA3 vil være noe grafisk oppfrisket i forhold til Playstation2-utgaven, både med bedre lyseffekter, og muligheten for å spille i opptil 1600×1200 oppløsning, 32-bits farger. Det vil være valgfritt om man vil styre med gamepad eller bruke et mer tradisjonelt mus/tastatur-kontrollsystem, og radiostasjonene kan spille dine egne MP3-filer fra harddisken.

Ellers vil alle elementer fra PS2-spillet være tilstede. Det blir ingen multiplayer.

Importør KE Media kan fortelle at Grand Theft Auto 3 vil lanseres i Norge mot slutten av mai måned.

GTA3 for PC ser ut til å bli lekre saker.

Stikkord: spilltester