Phantasy Star Gamecube

Annonse


Online med Gamecube

Phantasy Star GamecubeRollespillet Phantasy Star Online Episode I & II er den første annonserte nettkapable tittel for Nintendos nye spillkonsoll, Gamecube. Spillselskapet Sega står bak annonseringen, til tross for at Nintendo selv ikke har presentert noen konkrete planer for hvordan konsollen skal la spillere kjempe mot hverandre over Internet.t

Sega vil selge modem i pakke sammen med spillet, og prisen for å spille på nett skal ifølge Seattle Times ligge på omlag 40 kroner i måneden.

Foreløpig er det ikke kjent når Phantasy Star Online vil bli lansert i Europe og USA, men en japanske lansering er ventet i løpet av sommeren.

Dessverre vil det ikke bli mulig for Dreamcast-eiere å spille Phantasy Star Online Version 2 mot de som spiller Gamecube-versjonen, siden sistnevnte inneholder en del nye figurer og nytt innhold.

Annonse


Gamecube på vei

Gamecube lanseres i Norge 3. mai. Det forventes at både Microsoft og Sony vil demonstrere hvilke planer som foreligger for spillkonsollene Xbox og Playstation 2 ved årets store spillmesse, Electronic Entertainment Expo (E3), i Los Angeles i mai.

For mer informasjon om Phantasy Star Online, se www.sega.com.

Annonse