Annonse


Nedfryst nordmann på nett

Det vakte oppsikt da norske Trygve Bauge for noen år siden måtte flytte fra USA på grunn av manglende oppholdstillatelse. For Trygve hadde et skur i hagen, og i dette skuret oppbevarte han sin døde bestefar.

Kloning

Men myndighetene valgte å la Bauges morfar få oppholdstillatelse i skuret. Her ligger han godt innpakket i tørris og venter på at vitenskapen skal komme så langt at det blir mulig å hente ham tilbake til livet. Det hevdes i alle fall på Deltatechs hjemmesider, men i et intervju med P4 tidligere i dag sa Bauge at han nå satser på å klone bestefaren.

– Wake me up, before you go go.

For innbyggerne i Nederland er Bredo Morstøl blitt en kuriositet som de ønsker å utnytte for å skaffe litt blest om distriktet. Og det har de klart. Over hele verden skrives det nå om »Frozen dead guy festival» som skal avholdes denne helgen. Her blir det ball, show og underholdning til heder for den dypfryste. Flere TV-selskaper har også fattet interesse for festivalen.

Pengene som kommer inn skal visst nok gå til vedlikehold av skuret, og til tørrisen som trengs for å holde Morstøl nedkjølt.

Annonse


Morstøl på nett

For den som er interessert i historien om Bredo Morstøl har barnebarnet Trygve lagt ut en del informasjon på sine nettsider. Her kan du se hvordan det ser ut nede i fryseboksen der bestefaren ligger. Dessuten kan du lese om hvordan representanter fra Colorado Rocky Mountain Psychic Institute hevder å ha fått «kontakt» med fyren (den døde) under en studietur til skuret (som er oppgradert til liten låve).

Trygve Bauges hjemmeside finner du på www.trygve.bauge.com.

Annonse