Annonse


NRK med WAP-spill

Spillet er en del av NRKs OL-satsing, med blant annet et eget OL-magasin på mobilt internett. Via mobiltelefonen kan brukerne følge med på alt som skjer i Salt Lake City eller selv ta del i WAPlympics, NRKs spesiallagede sportsspill.

WAPlympics består av en rekke spill hvor mobilbrukerne selv kan konkurrere i øvelser som skihopp, golf og hekkeløp. NRK hevder de er først ute med denne typen spill i Norge, selv om selskapet Digital Avenue med respekt å melde allerede for to år siden lanserte et ishockey-spill sammen med en rekke andre WAPs-spill i samarbeid med NetCom.

– For første gang har vi laget levende spill på mobilt internett. Nå kan mobilbrukerne spille selv mens de venter på løpende nyheter og resultater fra Salt Lake City, sier Anne Halvorsen, prosjektsjef i NRKs Utviklingsavdeling.

I det mobile OL-magasinet får brukerne tilgang til nyheter, resultater, medaljeoversikt samt tidstabell for alle øvelsene og sendeskjema for NRKs radio- og TV-sendinger. Tjenesten, som er gratis å bruke, finnes på denne adressen: wap.nrk.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse