Sony Ericsson c1002s

Annonse


Ny Sony Ericsson klar for Japan

Sony Ericsson c1002sCDMA-telefonen C1002S er så Sony som det er mulig å bli. Med unntak av logoen er telefonen tilnærmet identisk med de telefonen Sony har pumpet ut på det asiatiske markedet i flere år allerede.

Samarbeidsprodukter først neste vinter

Så har da heller ikke Ericssons ingeniører eller designere hatt noe som helst med produktet å gjøre. Det første resultatet av samarbeid innen utvikling av nye telefoner vil tidligst være klart i 3. kvartal, sier Ted Kanno i Ericsson Sony.

CDMA

Telefonen det dreier seg om denne gangen er en såkalt clamshell-telefon (brettet på midten som et skjell) med en vekt på 100 gram og en fargeskjerm med over 65.000 punkter. Ettersom det er en CDMA-telefon (Code Division Multiple Access) vil den ikke bli å finne på det Europeiske markedet.

C1002S skal selges gjennom Asias nest største operatør innen mobiltelefoni, selskapet KIDDI.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse