Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny filmanager for Palm

Lagringskapasiteten i Palm har økt betydelig, og dermed øker også behovet for et program som lar deg organisere filene dine. Bachmann Software lanserer derfor FilePoint for Palm.

Filepoint
Funksjonene i programmet og brukergrensesnittet vil være velkjent for de fleste PC-brukere. Her kan du organisere dokumenter og applikasjoner i et hierarki av mapper og undermapper. Blant nøkkelfunksjonene er »drag and drop» og mulighet for å søke etter filer etter tittel eller type.

Siste dokumenter

Med FilePoint blir det også enklere å sende dokumenter via den infrarøde porten. På samme måte kan brukeren med et klikk på skjermen åpne filer og applikasjoner, eller skrive ut dokumenter. Programmet har også en funksjon som lar deg hente opp igjen filer du nylig har hatt oppe.

Last ned

Programmet kan lastes ned fra Bachmann Software. og koster snaut 200 kroner.