Flash Advance Linker

Annonse


Brenner for Gameboy Advance

Flash Advance LinkerFlash Advance Linker er en liten brenner som lar deg hente og lagre data på en «cartridge», lagringskortene brukt for Gameboy Advance-spill. Det hele fungerer rett og slett som en hvilket som helst annet minnekort-adapter eller MP3-spiller – du kan kopiere spill fra kortene til harddisken din, og du kan brenne spill på tomme cartridger for bruk på Gameboy Advance.

Flash Advance Linker har nå altså en norsk importør. Det kommer vel neppe som noen overraskelse at det igjen er Multimedia Import og bergenseren Stefan Hilt som nok en gang trosser de offisielle norske spillkonsoll-importørene.

Mens man naturligvis kan påstå at Flash Advance Linker er ment på utviklere som programmerer sine egne spill, eller de som ønsker å ta backup av sine favorittspill, så er det ikke til å legge skjul på at piratkopiering er et minst like sannsynlig anvendelsesområde.

I gråsonen

At dette er et typisk gråsone-produkt, legger heller ikke Multimedia Import fingrene i mellom for. Vi siterer fra Hilts omstridte nettsted playstation2.no:

Annonse
«Dersom du i så måte ikke skulle ha det ønskelige Gameboy Advance spillet når backupen skal lages, kan du ved hjelp av dette produktet enkelt hente spillet ned fra nettet og brenne inn på de tomme cardridgene som medfølger i pakken. Dette er selvsagt ulovlig å gjøre, vi håper du ikke missbruker denne muligheten og bruker produktet til det som er formålet, nemlig å ta sikkerthetskopi av spillet ditt, eventuelt bruke de andre egenskapene som Flash Advance innehar, deriblant muligheten for å programmere spill!»

Multimedia Import forlanger ca. 1600,- kroner for en pakke med brenner/leser og et medfølgende tomt minnekort.

Produktet er naturligvis også å få tak i direkte fra Hong Kongs mange nettbutikker, se f.eks www.lik-sang.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse