viasat

Annonse


ViaSat med bredbånd til parabolen

viasatDe to selskapene står sammen bak Immeon Networks, som skal markedsføre den nye tjenesten. Immeon sikter seg inn mot selskaper med behov for å koble sammen maskiner som er plassert langt unna hverandre, i tillegg til at de vil tilby nettverksalternativer for selskaper med behov for et back-up system i perioder der eksisterende nettverk måtte være nede.

Priset etter forbruk

Noe av ideen er å imøtekomme bedriftenes variable behov. Går det slik ViaSat ønsker skal du slippe å betale for full båndbredde i perioder når behovet er lite. Kundene skal faktureres etter månedlig bruk og utnyttet båndbredde.

Immeon bruker Loral Skynets Telstar 4 satellitt, og ViaSat StarWire satellittnett-terminaler for å gi brukerne 2-veis bredbånd hvor som helst i satellittens dekningsområde. I utgangspunktet betyr det at det er USA, deler av Canada og Karibia som får glede av dette tilbudet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse