T20e Tomb Rider

Annonse


Ericsson først med EMS-telefon

T20e Tomb RiderEricsson lanserte i dag sin nye versjon av »den lille fete», nærmere bestemt mobiltelefonen T20e. Telefonen har samme skjerm(sjarm) og formfaktor som sin forgjenger, men er i tillegg utstyrt med EMS og større minne.

EMS

EMS er et system som lar brukeren koble bilde og musikk til tekstmeldinger. I motsetning til de bildemeldingene vi har sett fra Nokia og Siemens vil EMS-meldingene kunne hentes opp på en hvilken som helst telefon med dette systemet, og ikke bare på telefoner av samme fabrikat. Allerede til høsten vil det være flere modeller fra Siemens, Ericsson, Alcatel og Motorola med denne teknologien.

Den største produsenten, Nokia, tviholder imidlertid på Smart Messaging, en teknologi de ser ut til å bli nokså alene om.

Større minne

Det nye og større minnet i telefonen gjør at du kan lagre hele 30 bilder i telefonen. I tillegg kommer 30 bilder som er forhåndsprogrammert. Du kan også komponere lengre ringemelodier enn tidligere, og muligheten for å variere tonedybden er større.

Annonse


Minneutvidelsen medfører også at du kan lagre flere telefonnummer i telefonen. I tillegg til de 100 oppføringene på SIM-kortet har T20e plass til 200 oppføringer i flash.

Tomb Raider

Om vennegjengen oppfatter deg som “dust” fordi du velger en telefon med antenne og uten Nokia-merke kan du trøste deg med at du ikke er den eneste. Superbabe Lara Croft bruker telefonen (riktig nok en litt annen utgave) i den kommende Tomb Raider-filmen.

Tomb Raider-versjonen av telefonen kommer med et PC-spill (gjett hvilket), bærbar handsfree og flere motiver fra filmen i telefonen. Samtidig kommer det nye fargealternativet purpur.

Annonse