Telefonkatalogen

Annonse


Telenor gir bort e-postadressen din

TelefonkatalogenTelenor Media vil tilby søk etter epostadresser på Telefonkatalogen.no i løpet av sommeren. Katalogen bygger på personer som har registrert seg som brukere av Telefonkatalogen.no.

Personer som ikke har reservert seg mot at personopplysningene offentliggjøres, havner i katalogen. Brukerne kan endre oppføringen fortløpende, og dermed hindre at epostadressen blir tilgjengelig for andre hvis de ønsker det.

– Når e-postadressene blir tilgjengelig vil det bli mulig å foreta endringer av adressene. Det er nødvendig fordi det gjøres hyppigere endringer i e-postadresser enn i telefonnummer, skriver Telenor Media i en pressemelding

Telenor Media har nylig lagt ut nærmere to millioner mobilnumre i Telefonkatalogen.no. Foreløpig finnes bare Telenors abonnenter i databasen over mobilbrukere, men selskapet ønsker de andre aktørenes mobilabonnenter i katalogen også. I alt inneholder Telefonkatalogen.no 5,6 millioner oppføringer, ifølge Telenor Media.