Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tjener godt på e-handel

Netegrity viser at e-handel på ingen måte har spillt fallitt, og øker omsetningen i første kvartal med 286 prosent sammenlignet med same periode i fjor.

Netegrity

Netegrity er et ledende selskap innen løsninger for sikker e-handel. I første kvartal i år omsatte selskapet for 26 millioner dollar. Og selv om veksten har vært lavere den senere tiden går det fortsatt godt for Netegrity. Økningen fra forrige kvartal er på 21 prosent.

Aksjeutbytte

For aksjonærene er dette gode nyheter, ettersom selskapet nå kan utbetale til sammen 3,3 millioner dollar i aksjegevinst. Det tilsvarer ca 0,10 dollar per aksje. I første kvartal 2000 hadde Netegrity et negativt resultat på 0,03 dollar per aksje.

Selskapets hovedprodukt er SiteMinder-plattformen, og salg av lisenser stod alene for 18,8 millioner dollar.

Ingen er immune

«Netegritys sterke resultat og ledende posisjon er et resultat av suksess rundt hele vår forretningsdrift, inklusive rekordvekst i antall kunder, nye strategiske allianser, geografisk spredning og en overlegen teknologi,» sier Barry Bycoff, direktør og styreformann i Netegrity.

«Ingen er immune mot dagens økonomiske forhold, men Netegrity er svært godt rustet for det som på noe lengre sikt vil by på enorme forretningsmuligheter innen sikkerhetsløsninger for e-handel.»

Netegritys hovedprodukt, SiteMinder-plattformen, ble nylig betegnet som et ledende produkt for tilgangskontroll av det uavhengige testlaboratoriet Mindcraft Inc.