Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sense sluker Site-kunder

Dersom du er mobilkunde oss Site havner du nå i lomma på konkurrenten Sense. For nå har Sense inngått en avtale om kjøp av Site.

Sense tilb.
Sense har i dag, onsdag 3. april, inngått avtale med Norsk Vekst, Scandinavia Online, Studentsamskipsnaden i Oslo og Kaupthing Bank om kjøp av deres aksjer i Site Communication AS.

Inntil nå har Sense kjørt all sin mobiltrafikk gjennom Telenor Mobils nett. Med oppkjøpet av Site vil de også få tilgang til NetComs nett. Sense er med andre også første mobiltilbyder som opererer i begge de norske mobilnettene.

Flytter kunder

Dermed flyttes også de 25.000 abonnementskundene fra Site til Sense. Og de fleste har en bindingstid på 11 måneder, i følge en pressemelding fra Sense.

Basert på en Sense-kurs på 12 kroner og netto cash på 30 millioner kroner priser transaksjonen hver Site-kunde til 4.000 kroner.

Sense opplyser integreringen av Sites kunder vil kunne gjennomføres raskt, uten at de foreløpig oppgir noen dato for dette.

Site hadde i snitt 320 kroner i inntekter per kunde (per 28. februar i år). Se

Sense kjøper mer?

– Oppkjøpet har stor strategisk betydning for Sense og innebærer en kraftig konsolidering av mobiloperatørmarkedet i Norge.

– Dette er en utvikling som Sense venter vil fortsette og vi ser flere alternativer for selskapet videre fremover, sier adm.direktør Nadir Nalbant i Sense.

Stikkord: Mobil