Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Yess! Brillene jeg bare MÅ HA!

CeBIT/Hannover: Glem de store motehusene. Verdens råeste briller kommer fra Alcatel, selskapet som i sin tid var mest kjent for kabler.

UMTS-briller
Med disse UMTS-brillene kan du ikke bare snakke med folk uansett hvor på kloden de måtte befinne seg. Du kan se dem også! Brillemobiltelefonen er stemmestyrt, og skjermen sitter naturlig nok i brilleglasset. Midt mellom øynene sitter et lite kamera.

Yepp! Du kan vandre omkring som en ekte kyklop og overføre alt du ser trådløst til hvor det måtte være.

Trend

Brillen er en del av Alcatels tanker om hvordan fremtiden vil se ut. Om vi ikke får se slike briller i dette århundret, så viser de oss i alle fall en trend. De elektroniske gjenstandene vi omgir oss med skal gå fra å være dingser vi viser frem til å bli dingser vi viser oss frem i. Morsomt er det i alle fall.