Annonse


Råbillig MP3-lagring

Dagens Pocket Zip-plater er syltynne, måler 5 x 5 cm, rommer 40 MB, og koster om lag 100 kr stykket. Prisen er om lag en tiendedel av 32 MB Smartmedia- og CompactFlash-kort.Platene brukes i Pocket Zip-stasjoner for bærbare PC-er, lomme-PC-er, digitalkameraer og i MP3-spillere som den topprangerte Iomega HipZip.

Råbillig MP3-lagring

Smartmedia og CompactFlash er så kostbare at de reduserer funksjonaliteten til MP3-spillerne. Mange kjøper i stedet en MP3-spiller med 20 MB harddisk, som Creative D.A.P. Jukebox eller Archos Jukebox 6000. Disse spillerne er på størrelse med vanlige CD-spillere.Iomega HipZip er derimot svært kompakt, og Pocket Zip-platene så billige at du kan klargjøre hele platesamlingen, og putte den i lomma.

Ny HipZip til høsten

I tredje kvartal i år, øker Iomega lagringskapasiteten på Pocket Zip-platene fra 40 til 100 MB. Da vil én eneste plate romme en hel musikk-CD, eller mer.

Samtidig kommer en ny 100 MB Pocket Zip-stasjon, og til høsten lanseres en HipZip-spiller for 100 MB plater som også kan bruke de gamle platene.De nye, 100 MB PocketZip-platene vil i følge Iomega, også koste omlag 100 kr stykket.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse